Förlust i crocket!

Idag har jag tagit det lugnt. Hoppat lite på Alice studsmatta samt spelat crocket med Helena och Simeon på deras gräsmatta. Det tar emot att säga att jag var 5 centimeter från en vinst när Simeon självklart sköt sin boll mot min som i sin tur nuddade den där eländes pinnen vilket innebar att jag var tvungen att spela om sista varvet. Jag ledde över honom hela tiden tills den där sista decimetern...åh, så irriterande. Nåväl, jag kan väll inte vara sämre än att jag kan ta en förlust i crocket?... (FAST en vinst hade suttit bättre;)



Annars har jag haft en underlig förkylning med huvudvärk och en nästäppa som först satte sig i den högra näshålan och som idag övergick till den vänstra. Undrar var det sätter sig imorgon? SPÄNNANDE. To be continued! 

Jag kan nu inte annat än önska er en bra ny vecka!
Godnatt!
/Viktoria

"Bona valetudo melior est quam maximae divitiae" - "God hälsa är mer värd än största rikedom"    

Always, always, always Jim Carrey!





Solen lyser, det är lördag, Alice är hemma och jag ser på Jim Carrey, kan det bli bättre?! Jag har dessutom lite tvätt som skall vikas. Jag vet inte om jag har nämnt det här tidigare, men det bästa med att tvätta kläder är att det luktar gott och för att det är roligt att vika ihop. Ta videoklippen ovan med en nypa salt. ;)

Vi ses senare idag!
Kram! /Viktoria 

GRATTIS JENNY PÅ DIN 21-ÅRSDAG!!


Städ- och tvättdag!

...om ni inte redan har somnat till min högst intressanta rubrik så kan jag berätta att jag snart somnar för att jag har städat hela dagen.
 Okej, för att ta det från början så liknade denna dagen ingen annan.
Jag vaknade tidigt på min lediga dag, solen lös mig starkt i ansiktet men jag kunde inte somna om för att jag såg en spindel hänga och dingla i taket. Jag hämtade därför dammsugaren för att suga upp den och på den vägen är det...köket, hallen, toan på nedervåningen och det stora rummet blev också tagna. Dammade, dammsugna, våttorkade. 
Jag kan se er framför mig just nu. Ni sitter och maler ner era naglar av spänning inför vad jag ska skriva härnäst, "vilka  slags medel använder hon?" Ja, det kan jag berätta.
Mamma köpte hem ett medel som heter "Jif cream med mikropartiklar" och det fungerar hur bra som helst. Smuts försvinner och bäst av allt, en fräsch doft sprider sig i huset. Jag tror, ärligt talat, att det aldrig tidigare har luktat så gott i vårt hus. :D


Annars har jag två teorier om var jag kan ha fått min energi ifrån till att städa så mycket och båda har en koppling till godis... 

1.
Jag hittade en "godisgömma" här hemma och tog tillvara på/ utnyttjade "sockerruset" det gav mig.
2. Eller så fick jag helt enkelt dåligt samvete över att ha ätit upp en stor påse godis utan att veta vems godis det egentligen var. (hihihi) Fy Viktoria! 

Förövrigt så är pappa inte så listig som han tror att han är. ;) Vi har våra favorittvättmedel - han tycker om Grummes miljövänliga tvättmedel och jag tycker om Ariel som numera också är miljövänligt. Skillnaden är att Ariel luktar gott och Grummes är "oparfymerad" och dyrare så jag förstår inte varför han envisas med det. Iaf så hade han hällt grummes tvättmedel i en arielförpackning, för att jag skulle gå på det? Icke! Haha...

Nej, nu ska jag över till Helena och chilla. Hoppas ni får en trevlig fredagskväll ni också! :)

Kram!   


RSS 2.0