Ett får, två får, tre får, fyra får, fem får, sex får, sju får, åtta får, nio får, tio får, elva får, tolv får, tretton får, fjorton får, femton får, sexton får, sjutton får, arton får, nitton får, tjugo får...

Jag är trött, men har unnat mig en sen kväll eftersom det endast är en dag kvar till PÅSKLOV! Det skall bli otroligt skönt, men om jag känner mig själv väl så kommer jag säkert ägna några timmar till skolarbete ändå. You know me! Rutiner är svåra att komma ur ibland ;)



Nåväl kära vänner, jag citerar en god vän till mig:

 "Då var det dags att lägga sig i horisontalt läge och studera insidan av ögonlocken några timmar" ;)

GODNATT!
/Viktoria Andersson

gOdNaTt!

"Problemet med ekorrhjulet är att även om man lyckas springa fortare än alla andra, så är man fortfarande bara en ekorre"...ibland är det enna´hopplöst hörrni! ;)



Framtidens ekorrar kommer bärandes på mp3 eller?... iPhone kanske är mer troligt ;)

Varsågod, ännu ett bildande inlägg från Viktoria Andersson ;)

Viss kärlek är som vinteräpplen, mognar sent och håller länge ...

Kärlek, vad är det egentligen?
Nu ska jag vara så tråkig att jag tar min källa från SAOL. Enligt Svenska Akademiens ordbok betyder kärlek: "En stark känsla. Böjelse för någon med en önskan om föremålets lycka och välgång. Glädje och tillfredsställelse över att befinna sig i denna persons närhet och att göra honom eller henne till lags. Innerlig tillgivenhet".  

Första kärleken kan komma när som helst i livet,  men tonårstiden är ofta en tid då kärleken blomstrar ordentligt och kanske för första gången "på riktigt". Känslor, i och med den utvecklingsperiod man är i livet, svallar över. Ibland nöjer man sig med att bara titta och drömma  om personen man har fattat tycke för och kan leva en hel vecka på att "hon/han såg på mig". WOW!  "Jag är sedd" ;) Oftast så är det kanske i den här åldern som de mest ytliga förhållandena äger rum. Därför...tror jag Viktoria "torrbollen" Andersson att det är bäst att vänta tills man känner sig redo och vet att "det här kan vara något". Ytliga förhållande, trots att de kan ha varit korta, glömmer man aldrig. "Den första kärleken är som den första snön, man ser spåren tydligt". Vi människor påverkar varandra hela tiden och sällan går vi från en relation utan att, ja just precis ha blivit påverkade.

 

Jag tror att det finns flera stadier man genomgår i livet när det gäller kärlek. Vissa stadier genomgår man helt, andra stannar man vid. Här kommer: Från att gå från "intresserad" till gammal och lyckligt gift. :)

1. Intresset. Det måste finnas ett intresse för en annan person. Kan räcka med att man har sett personen.
2. Att dela med sig. Att man vågar berätta personliga saker, dock inte för personliga, men tillräckligt och samtidigt "utforskar" man och "undersöker" den andre för att se hur den är som person. När man sedan får detsamma tillbaka då kan det övergå till..
3. Förälskelse. Wohoo! Saluter! "Svårt-att-äta,-sova-och-koncentrera-sig-ordentligt- tiden" har kommit. Det råder en "obalans" i tillvaron. Kanske blir man tyst och ser lite frånvarande ut. Innerst inne känner man ett pirr som stundtals inte verkar ha några gränser. Man delar med sig ytterligare, men har kanske svårt att se den andres brister. Man blir, som det så vackert heter, "blind för kärleken".
4. KÄR! Förälskelsen har utvecklats till att man har blivit kär. Kärleken behöver möjligtvis inte vara besvarad, men något åt det hållet för att man ska ha kunnat komma till detta stadiet. Man tror att den andre tycker om en tillbaka. Man "målar upp" ett yttre för att man vill att den andre ska få en rätt bild, en bra bild av en själv. Man tenderar också till att hålla med personen om allt den säger oavsett om man tycker det motsatta. Man skrattar åt dennes skämt oavsett om de är roliga.  
5. Ihop! Detta är en förstärkt stadie 3 då man har ännu svårare att äta, sova och koncentrera sig, men tryggheten att veta att kärleken är besvarad gör att man kan bli lite lugn. "Livet på rosa moln" infinner sig och man måste leva upp till den bilden man har målat upp av sig själv. För vissa kan denna grad vara svår. (Alltså, var ärlig med dig själv från första början!)
6. Förlovade! Jabadabado! Förhoppningsvis så känner man varandra. Kanske samlas också släkt och fotograferar tills minnet på digital- eventuellt systemkameran är fullt. Förutom de tanter/herrar som får slut på sina filmrullar i deras kameror.;)
Det här stadiet är ett av de viktigaste, man lära känna personen nästan ut och in. 
7. GIFTA! Man är säker på sin sak, "det här är människan jag vill gifta och spendera mitt liv med":). Man har kunnat tänka sig att utlämna sig själv till någon annan, leva med någon annan och anpassa sitt liv efter någon annan. Man börjar också acceptera den andres brister och att inte hålla tillbaka lika mycket med sina egna. Det är väldigt viktigt att kunna FÖRLÅTA varandra, se varandras behov och att dela med sig av den kärlek man har inom sig. Underbart!    


Viss kärlek är som vinteräpplen, mognar sent och håller länge!
Med andra ord, vänta tills ni är beredda eller redo! :)

Kram!
/Viktoria  



Ett litet blogginlägg

Nu sitter jag här igen... vårt trådlösa internet krånglar så mammas mobila bredband, som hon impulsivt köpte på sig igår, kom väl till användning trots allt. Mamma är stolt! Facebook, facebook, lite läxor, lite inlämningar...internet behövs bevisligen till mycket. ;) Jag erkänner härmed att jag är facebookmissbrukare, ja det är både tragiskt och sant, så jag funderar på att ta en "paus" därifrån. Låter inte det ganska vettigt?  :) JO!

En härlig dag behöver en härlig bild!



Ha en bra dag!
/Viktoria



 


[email protected]

Igår när jag skulle hjälpa Christofer med geografin:

Jag:
Vad betyder "U-land"? Vad står U:et för?
Christofer: Jag vet inte...urbaniseringsland kanske?
Jag: Nej, "utvecklingsland". Vet du vad "I-land" betyder då?
Christofer: Eh...Invecklingsland...? 

Det var faktiskt kul just då, "svårt att återberätta" som det så vackert heter...:)
     Wellwell, idag har jag varit hemma och städat mitt rum och hallen samt tvättat massa tvätt. Underbart! Så skönt det är med ordning alltså, det jobbiga är bara att komma till den punkten, ja ett tag blev jag nästan svettig..okej, jag blev svettig, men det beror på att vår klumpiga dammsugare är så fruktansvärt tung. Upp och ner för trappan flera gånger, till slut blir det jobbigt. Ni som har en blå "Philips dammsugare" med massa extrafunktioner vet vad jag pratar om. ;) 




Helena och Simeon har precis fått deras badrum färdigrenoverat så idag var de iväg i KBA för att hitta gröna växter, lampor och en tvättmaskin som skulle passa in där. Jag måste säga att det blev riktigt fint, stort, fylligt och fräscht. Fintfint!

Nu är jag hungrig och suktar efter MAT så vi hörs när jag är mätt! :) "matmatmatmatmatmat..."
Cibi condimentum est fames -- "Hungern är den bästa kryddan"

Kram! /Viktoria





Lycka...

...är när en tvååriga systerdotter kan uttala ens namn. Idag hände detta mig och lyckan var gränslös. Förra veckan höll jag på att börja gråta för att hon kunde säga "godis" före mitt namn. Eller "gråta" kanske var att överdriva, men det kändes! ;)

 
Begravningen idag gick bra, dock så föll pappas farbror på morgonen och kunde inte vara med på sin systers begravning. Usch, det är så hemskt...begravningen påminde mycket om farmors begravning, så stundtals var det jobbigt. Märta är på ett mycket bättre ställe nu och det är tryggt att veta.  Jesaja 41:13.

Om en stund ska jag gå och lägga mig, men först hänga upp en tvätt som jag satte på oförskämt sent, men den luktar gott.:)

Skola imorgon, godnatt!
/Viktoria




17 Mars 2010

Nu sitter jag här och lyssnar på "True colors" med Erlend Bratland för att varva ner såhär på kvällen/natten. Jag är lite förvånad över att det här är mitt första inlägg för dagen, så därför ska jag göra en resumé av dagen som varit;)

I skolan hade vi en enda lektion, det låter slappt, men utöver det så har Jessica och jag arbetat som små vesslor med vårt projektarbete. Vilket team vi är alltså! Jessica är drömkompanjonen! Duktig, snäll och ordningsam. Raka motsatsen till mig med andra ord;).



(En bild från i höstas utanför mitt fönster en morgon, mäktigt)

På tal om mitt medlemskap på "vistaprint.se" under namnet "Karin" så fick jag ett mail av dem idag som började: "Bäste Karin, dina lojalitetsprodukter kommer här". Jag kan inte motstå att skratta, det är lika roligt varje gång. :) Nej, jag får nog säga upp mitt medlemskap snart...

Efter skolan så ville Helena att jag skulle följa med till Göteborg och sjunga, det var roligt och jag fick träffa Antonia. Kärt återséende!

Imorgon blir det ingen skola för mig. Jag ska på begravning för pappas faster Märta. Jag måste säga att det är sorgligt att se alla äldre gå bort, de man såg upp till och tiggde godis i utbyte mot gräsliga "streckgubbeteckningar" när man var liten. Självklart fick vi godis ändå, men det var nog för våra små samvetes skull vi gav en teckning tillbaka.
     Det har gått så fort. För lite mer än en månad sedan så dog en annan faster till pappa och förra året dog farmor på skolavslutningen. Det är svårt att tänka på utan att en saknad växer inombords. Farmor var så trygg och jag tror nog inte att jag ännu accepterat att hon har gått bort. Hennes förmåga att lyssna, hennes förmåga att ge respons på vad man sa, hennes leende...älskade farmor.

Ja, innan jag blir för känslosam så vill jag önska er en god natts sömn och glöm inte att ta hand om varandra!

Kram!

/ Viktoria 

 


Puh!

23:57 åkte arbetet in. Det känns jätteskönt att ha det avklarat och jag känner mig välförtjänt av en god natts sömn;). Godnatt!



/En mycket trött Viktoria

Hejsan!

Ja, jag är lite stressad eftersom jag har ett skolarbete som skall vara inne innan tolvslaget ikväll (lite typsikt mig att sitta här då) så detta får bli ett "snabbt" och mycket kort inlägg. ;)



Idag har jag förvånat mig själv på flera områden. På vägen hem från skolan så lyssnade jag på finsk radio och nästan njöt, det var skönt att höra någon prata, sedan om jag förstod det eller ej spelade mig inte en så stor roll. Jag varvade finskan med stråkmusik och när jag kom hem så drack jag en kopp kaffe. Så det kan bli.
 
Häromdagen blev jag dessutom lite otippat medlem på "vistaprint.se", men när de frågade efter mina kontouppgifter så blev jag lite skraj och skrev att jag hette "Karin Sigurdsson" för att förvilla dem (om det nu hjälpte), sedan fick jag ett mail där det stod: "Bästa Karin, vi är glada att du valt oss....o.s.v."

Nej, nu måste jag fokusera på mitt arbete!

Adjöken!
/Viktoria


Trött!

"Trötthet är den bästa huvudkudden"  - Benjamin Franklin
Det måste stämma för när jag är riktigt trött så kan jag somna varsomhelst. I bussen, på ett stenhårt golv...



Just nu sitter jag och väntar på 15:20 bussen som går till Tostared. Väntans tider råder och jag skulle kunna somna på stört om jag inte vore orolig över att försova mig och då måste vänta tills 17: 40 på nästa buss. Tänk om jag dessutom snarkar? Dregglar? Susar? Vad vet jag, folk skulle ha ett samtalsämne en vecka framöver oavsett. 

Ett ordspråk avslutningsvis:
"En sann gentleman är någon som vet hur man spelar säckpipa, men låter bli."

Vi hörs ikväll! Kram!
/Viktoria 


 

Salem Al Fakir!

Killen som klär sig bra i mössa. På spotify för en stund sedan hittade jag "I´m so happy" med honom och jag fastnade omgående för låten. Texten kunde kanske ha varit annorlunda, men den är enna´goer i övrigt!
Om ni har spotify så lyssna på den därifrån annars hittade jag en liten snutt från Youtube, inget höjdarklipp, men det var det enda som fanns där.  


Tilläggas bör att jag höll på honom i gårdagens final av melodifestivalen och det var så nära att han knep förstaplatsen, så nära... menmen Anna Bergendahl är duktig för att vara så ung så hon är inte att förakta i ESC.

Lyssna och njut av hans charm! :)

Kram!
/Viktoria


Intressant bok!

"Konsten att läsa tankar - hur du förstår och påverkar andra utan att de märker något" ( Henrik Fexeus.)



Boken tillhör egentligen min göteborgare till bror Henke, men en stund kan han säkert låta mig ha den;)  "Se när någon ljuger, förstå hur andra känner, upptäck hur man flirtar, påverka andras tankar och imponera på dina vänner." Denna bok skall jag definitivt ge en chans! :)

Det är söndag morgon den 14 mars och jag har levt i 6 801 dagar hittils och om 139 dagar fyller jag 19. Nej, tro inte nu att jag har suttit och räknat ut detta själv, jag gick in på "birthday.se" och skrev in mitt namn och var jag bodde och fick reda på det. Testa ni med, det är ganska intressant!  

Snart ska jag bege mig ner till köket och slänga i mig en stor tallrik fiberrik havregrynsgröt! Jag älskar gröt!!

På återseende kära vänner!
Kram!
/Viktoria


Ett dilemma...

"Läser någon min blogg?", "vem läser den?", "vad ska jag skriva på bloggen ikväll?", "åh, det måste jag skriva på bloggen sen" o.s.v.
Det är ganska illa va? Man räknas tydligen som beroende av sin blogg när läsarstatistiken styr ens humör, när man checkar bloggen mellan 2- 1000 ggr per dag eller när alla tankar är formade som ett blogginlägg. (källa: spiderchick.blogg.se) Hjälp, jag lider av alla symtomen!

Nåväl, nu sitter jag här igen och känner mig inte direkt förvånad över det. Just nu lyssnar jag på Bond med "Explosive" och försöker ladda så smått inför morgondagen som kommer innehålla mycket plugg. Helgerna borde ju vara till för att vila upp sig och ladda upp med ny energi inför veckodagarna, men så ser inte riktigt min situation ut för stunden och det känns som om jag går helt på reservtanken. Vad händer med min motivation? :S Snälla, kom tillbaka, du är djupt saknad!



  Detta blir morgondagens arbetsplats! Touche!

En mycket klok man sa idag: "För att kunna älska så måste man också ha känt sig älskad". Vet man inte vad kärlek är och inte känner sig älskad, hur ska man då kunna älska eller visa någon kärlek? Beklaga er inte och döm inte människor som kan tyckas vara "hjärtlösa" utan dela med er av er kärlek, så ska ni få se ett resultat. Jag är inte riktigt säker på att hans poäng var densamma som jag skrev nu eller jag är säker på att den inte var så, men oavsett så var det förnuftigt sagt. Ohja! :)

Gah, ouch, craap! Klockan är visst ganska mycket!

GODNATT!


"En snygg brud i lyxförpackning..."

Alice, my lovely sisterdaughter! (Mobilkamera, därav kvaliteten)



Här är Alice iklädd mina favoritbrillor, jag kallar dem "pilotbrillor" och de är välanvända på stranden i Åsa om sommaren. Jag tvivlar inte på att dessa verkligen passar alla människor oavsett ålder och kön. Vem ser inte bra ut i sådana?! (retorisk fråga)
 

Här tjejer, här har ni någon som får väga upp er besvikelse från förra inlägget. :)

Slutligen ett citat:
"Allt har sin skönhet, men det är inte alla som ser den"
- Konfucius

Sov nu gott vänner och gör något bra av morgondagen!

Kram!
/Viktoria


Oslipade diamanter...

Här är de, mina oslipade diamanter:)

Ja, jag vet att ni kvinnliga läsare nu hänger läpp, har satt armarna i kors och stampar okontrollerat irriterande i golvet av besvikelse för att jag inte satte in några "heta" bilder på någon B-kändis som behöver hyllas, men jag är ledsen, det får bli en annan gång. :)



Här är de eftertraktade skridskorna som jag slog till och köpte lite innan jul i samband med julklappsinköpen. De var precis som mitt försök till vitsig rubrik försöker tala om, "oslipade", vilket jag inte hade en aning om innan jag dinglade ut som ett asplöv i en gudrunstorm på en närliggande sjö. Tänk er in i min situation, där jag med gott mod och i stort förtroende till de nya skridskorna ställer mig på isen och tänker att jag nog skall kunna lära mig spela hockey på samma nivå som mina naturbegåvningar till kusiner. I sjön med den tanken för det första jag lyckades med efter att jag trätt på mig dem var att göra en rejälv vurpa och där var nivån lagd. Omåttligt snyggt! ;)

Okej, detta var ingen höjdarhistoria direkt, men nu står de i en av mina garderober, fortfarande lika oslipade och oanvända... visst är de snygga? men än så länge är det också allt de är bortsett från att de fyllde ut ett helt blogginlägg, långt ifrån funktionella "jag-vill-bli-proffs-skridskor". Slipning right away!

/Viktoria


"Nu är det fredagsmys..."

...och min namnsdag! Ja, kan ni tänka er som jag har väntat på denna dagen! Ett HELT år och nu är dagen här. Det låter som om jag är liiite för överexalterad, men faktum ligger i att jag längtar mer till min namnsdag än till min födelsedag. Det är något speciellt med namnsdagar, kanske för att vi firade även dessa när vi var små?

Den här tårtan stod på bordet när jag kom hem, mer korrekt att säga "en kladdkaka med kolaöverdrag samt några små sockerfrostade vinbär som dekoration"! Mumma!



Vilken dag det har varit hörrni!
Vackert väder, min namnsdag och...ja, där tog det mest intressanta slut.
När jag kom hem från skolan idag så smidde Simeon och Helena heta planer på hur de skulle slippa en dammsugeförsäljare som skulle komma till dem i eftermiddag för att dammsuga deras säng och visa hur bra dammsugaren är.
 "Vi säger att vi har blivit sjuka" eller "Vi, vi...eh..säger att ....kan inte du (pekandes mot mig) och Rickard spela oss, ni får pizza!" 
Erbjudandet var givet och av mig taget (vad annars gör man inte för sin kära syster och svåger i en kaosartad situation likt denna?;), men till slut när vi stod och väntade och väntade, så måste försäljaren ha kört vilse i Tostared eller fått bensinstopp på vägen hit för han lyste med sin frånvaro.

Det blir pizza ikväll iallafall! Självklart på gammelt hederligt traditionellt vis, rakt ur lådan med andra ord! Ja, inte är pizza en direkt diskframbringande maträtt! 

Om ni tittar in senare här ikväll så får ni se heta bilder på några oslipade diamanter! Oh...!

Vi höres!
/Er tillgivne Viktoria

Studiedag ägnad åt...

...allt annat än studier. Ajabaja Viktoria!
Jag har bl.a. försökt lära mig att "scrapbooka" med hjälp av gamla tapeter och dylikt, jag måste säga att det är värt en "offrad" studiedag! Lite av materialet jag har använt mig av syns nedan. (Ursäkta dålig upplösning på bilderna, mobilkamera).
Imorgon får det däremot bli bättring med studierna, ett stort svenska-/psykiatriarbete ska trots allt in på torsdag. Svälj och suck! Dumt att slarva såhär nära studenten.

  

         

Imorgon skall jag till tandläkaren, skolan och jobbet, så jag bör bege mig ner till första plan här hemma, närmare bestämt köket, för att finna mig något att äta innan jag förgås av hunger. Scrapbooking tar faktiskt lite på krafterna;)

Kram & godnatt!
/Viktoria


Stand by me!

Det är måndag morgon och jag väntar ivrigt på att få börja första lektionen för dagen. Jag hoppas ni inser min ironi i uttalandet, men det är relativt slappa lektioner, så det gör mig ingenting. Nu är jag här iallafall och det är bra! 



Kram!

Kvarteret skatan!







Enjoy!

Kram!
/Viktoria

"Inget konstigt alls"

Jag förstår att ni är mycket ivriga på att få reda på hur det gick igår på innebandycupen, men beskedet är dystert. Vi vann några matcher, men gick inte vidare till semifinalen. Usch, vad jag ogillar att förlora! Jag struntade i golfslagen denna gången, men satsade på tacklingar istället vilket visade sig vara mycket roligare och ungefär lika framgångsrikt som golfslagen:) Med andra ord: inte alls. Idag har jag en alldeles otrolig träningsvärk efter det och det har skämmigt nog varit bekvämare att krypa och gå baklänges i trappor än att gå vanligt.

För en stund sedan kom Hanna hit och livade upp min tillvaro och efter många om och men så bestämde vi oss för att ta en lång promenad på skarerna som jag fick för mig hette "snöskenorna". Det var skönt att få komma ut lite, naturen är förbluffande vacker såhär års. Speciellt i Tostared nära Lygnern! ;)       




(Christine Meltzer är för bra alltså!)

Kära vänner, morgondagen väntar spännande på oss. Jag har, mot all förmodan, lovat Hanna att vara med på "kvinnofirande" i Örby. Ni kan vara lugna, det har ingen koppling till Feministiskt initiativ;) men kläderna ska gå i rosastuket. Olyckligtvis så kommer bilder från detta dyka upp på facebook snarast, som allt annat ungefär. Det kommer bli roligt eftersom det är med trogna och bra vänner! :)

Nu ska jag dricka lite varm och go choklad! Sliskigt smaskigt!

En kvinna störs av vad en man glömmer - en man av vad en kvinna kommer ihåg.

Kram!
/Viktoria


Innebandy!

Ja, idag vankas det alltså innebandyturnering i Örbyhallen och jag har lovat mig själv att inte bjuda på några onödiga golfbollsslag (jag tenderar nämligen ofta till att göra sådana;) Det har också varit planerat sedan länge en klassmiddag hos Natalie så ikväll blir den av. Det blir nog också trevligt!


Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag idag!

/Viktoria

My african brother is home...


 Ja, det var en brun Henke benke penke som kom innanför ytterdörren
 här hemma i Tostared för några timmar sedan. Ser ni honom? :)Ja precis, mästerfotografen har gjort ett intryck och avtryck uppe i det vänstra hörnet.
"Brun" är kanske inkorrekt att säga eftersom det anses "pojkaktigt" och omoget att bära shorts där nere, speciellt inför eventuella svärföräldrar;) Långbyxor för hela slanten alltså!

På tal om svärföräldrar
, av intresse för afrikanska frisyrer så våldgästade Henrik en familj när han var ute på promenad för att han såg att de höll på att frisera en flicka med afrikanska flätor. Efter en stund så ville pappan i familjen att Henrik och dottern skulle byta adresser...såg han en eventuell svärson i honom tro? ;)Anyway så tog Henrik hennes adress (av artighet bör tilläggas!) 

Jag fick ett kenyanskt armband av Henrik, precis i min smak! :)
Han visade också bilder och filmer från Kenya och Etiopien (där han var). Jag snodde lite bilder från hans kamera för att visa på skillnaderna våra länder emellan. Se, njut och häpna!

 
Här ser vi Henrik tillsammans med kenyanska byggnadsställningar.



"Ger man människan ett finger så tar denne snart hela handen". Henrik gör sitt bästa för att vara med på alla korten;) Ser ni jätteväxten i bakgrunden? En liten sådan har jag sett i ett av farmors fönster.



Ett afrikanskt raggaråk för minst 6 personer!

"Lycklig är den som inte sörjer över vad han saknar, men som gläds åt vad han har"

Nu ska jag sova min eftertraktade skönhetssömn!
Godnatt!

/Viktoria




Estetisk verksamhet

Ett motiverande ordspråk såhär på morgonkvisten innan dagens lektion börjar:

"Optimisten ser en möjlighet i varje problem. Pessimisten ser ett problem i varje möjlighet."



Visst värmer det gott i hjärtat av att se denna bilden på allas vår kära konung?;)  

Kram!
/Viktoria

I väntan på 442...


Ja, precis som rubriken lyder så väntar jag ivrigt i skolan på att få komma hem.  Hem till Alice, hem till MAT, hem till...ja hem till allt som får plats i definieringen "hem". Kärleken och tryggheten. Ahh, så skönt det är att komma in till värmen innanför ytterdörren, kasta av sig sina skorna slarvigt åt olika håll, byta till kläder med klädkoden: "alldaglig", göra ett djupdyk i soffan med armarna tätt knuta bakom nacken och insupa känslan av att bara vara. "Hem ljuva hem", "Borta bra, men hemma bäst" eller "Mitt hem är min borg" är några få exempel på ordspråk som lever upp till känslan jag har just nu. Kanske grundar sig den känslan i att jag har väntat på bussen i snart två timmar och inte tänkt på något annat än mat...? Mycket troligt.

 
Imorgon är det onsdag med endast en lektion på schemat, Estetisk verksamhet. Jag förmodar att det blir torrt om elever och skänker en tanke till de stackars tandläkarna som tydligen ska få många besök. 

På tal om dåliga bortförklaringar så har jag själv en. Osannolikt sann. Min dator visar symtom på "icke samarbetsvillighet" och har fått diagnosen "ur funktion" föjt av en den dåliga prognosen "Lycka till med skolarbetena! Mohaha!".
 Nej, "ja e inte bitter", den har hjälpt mig många gånger med bra betyg som resultat.

Oj, snart missar jag min kära buss. Dax att kubba!

Auf wienerschnitzel!
/Viktoria



RSS 2.0