Keep going...

Idag har bussen 442 inte tagit sig till Tostared så det har blivit en hemmadag. Usch, om jag ändå kunde vara lycklig och utdela sprättande lyckosparkar till höger och vänster för att jag får vara "lagligt" hemma från skolan, men faktum ligger i att jag har missat flera lektioner som jag nu måste ta igen:(

Imorgon hoppas vi på nya krafter. Jajemensan!

Imorgon måste bli en bra dag för då ska Jessica och jag fortsätta lotsa oss runt på skolan och hålla våra föredrag om blodgivning. Måtte det gå vägen alltså! :)

Jag borde egentligen inte klaga och få dåligt samvete över dagen för jag har fått en heldag med Alice, min systerdotter. Efter att Alice hade badat så vägrade hon ta på sig sin blöja, så den var en liten nakenfis jag har fått jaga runt i huset idag ;) Hur söt får man bli egentligen?!

Vi hörs!
Kram!
/Viktoria


Tralala...



Om ni har lagt föga notis på rubriken så kanske ni förstår att jag inte har så mycket att säga idag. Jo, för all del finns det alltid mycket att tala om, men jag har tänkt att begränsa mina filosofiska tankar... för er skull. 
 
Idag har jag jobbat från klockan 7 imorse och jag måste säga att det har gått ögonbrynshöjande bra trots att jag är "far away" från någon "morgonmänniska". Undra om man kan vänja bort något sådant tro?


Imorgon så har jag dock bestämt mig för att ge mig en riktig eftertraktad sovmorgon för att få ha njutit lite av mitt lov i alla fall, sedan blir det att ta tag i självdisciplinen och plugga så att ögonen glöder och vill bli lössläppta ur sina ögonhålor till den grad att... Yes, that´s right! I´m speaking clearwords!...MEN om jag känner mig själv rätt så kommer inget av det ske, möjligtvis den eftertraktade sovmorgonen då. 

"Imorgon är den lates motto." Jag sörjer min motivation som måste ha dött bort under jullovet. Buhu..

Do videnja!
/Viktoria




 

Järnvägsgatans äldreboende!

Idag jobbar jag från 14:00- 21:00 på järnvägsgatan i Skene, det är min första dag så jag lär ju vara helt slut när dagen är slut p.g.a. tusen nya intryck. Imorgon jobbar jag dessutom från 07:00- 15:00.
Det känns lite jobbigt att veta att det är mitt så välbehövda lov jag tar det ifrån. Jaja, stay strong Viktoria!


Hoppas ni får en bra dag iaf!

Kram!


UUUUUUUUUUUUUUUUNDERBART!

Finns det vokabulär för sånt här? Jag satt och genomgick något som skulle kunna jämföras med ett idrottspass när jag ikväll såg skidskytte för herrarna.
 Björn Ferry!! Vilken kille!! Svenska folket twittrar och startar facebookgrupper just nu för denna killen. Killen, mannen, karlen, gubben som vann OS Guld idag! Göööööööööööött!



"I´m in love with a Ferrytale" Nja, inte riktigt så norskt kanske, men inatt sover jag skönt och alldeles säkerligen resten av svenska bunten också. Well done Ferry!

/Viktoria


Jobb!

Ja, då var det bestämt. Efter studenten (den 10 juni) kommer jag vara ledig en vecka för att sedan börja på mina arbetsuppgifter som vikarierande undersköterska på Horreds vårdcentral! Är det inte underbart? :) Jag är så lycklig! Det är verkligen ett roligt jobb!



Nu i vår så är jag timvikarie på järnvägsgatan i Skene, ett äldreboende. Jag var på arbetsintervju för exakt en vecka sedan och börjar jobba där redan imorgon och kommer jobba torsdag och fredag också, så "sportlov" kommer, för min del, förlora sitt syfte. Men jag får vara glad att jag har ett jobb och ännu en sysselsättning. Icke att förakta!

Kära vänner, nu ska jag vika ett ton tvätt! :D
Kram!
/Viktoria


"Tostaredsgrillen"?

Ja, endast dålig fantasi från min sida. Jag visste att jag ville skapa en ny blogg och de namnen jag tänkte på var redan upptagna och visst behövs Tostared sättas på kartan?;)

Henrik, en av mina älskvärda bröder, kom med lite olika förslag som "Narcissus", (ni vet han som förälskade sig i sin egen spegelbild) eller "Narcissa" för att göra det mer feminint, Fredrik tyckte att jag kunde ha stavat "Narcissa" som "Narzissa". Jag säger då det. Andra förslag som kom upp var "Passion for evil", "Evil Knievel", "Isprinsessan från Narnia", "Dark Wader" och liknande. Bör jag ta detta personligt tro? ;) Tro mig, dessa namn var redan upptagna, jag testade dem. I jämförelse med dessa förslag så ser "Tostaredsgrillen" nästan riktigt bra ut. :) 



På återseende!
/Viktoria


Städdag!

Hela gårdagen gick åt till agerandet av städtant i mitt rum och det behövdes verkligen, verkligen, verkligen! Ni som fått bevittna det vet vad jag talar om...



...men, jag är stolt, jag tog mig t.o.m. tid till att tvätta sju tvättmaskiner och möblera om i mina garderober och rensade bland kläderna. Ni vill nog inte riktigt veta hur rummet såg ut innan, rena kläder blev blandat med otvättade och till slut visste jag inte vad som tillhörde vad och tvättade istället allt. Inget mig emot, för vad går upp mot lukten av tvätt- och sköljmedel?! :D Lukten av något rent och fräscht?!




Nu är rummet dammat, dammsugat och avtorkat på varenda kvadratcentimeter....IT FEELS GOOD! Alice kom in stundtals och tog ett tag i dammsugaren. Även om hon stod på samma ställe och dammsugade i 5 minuter så försökte hon iallafall, ibland gav hon sig dessutom på väggarna, precis som om de skulle vara smutsiga?! hrrf :)

Alice är, för er som inte vet om det, min underara superdupersöta två-och-ett-halvt-åriga systerdotter utan charmhetsgräns. Nu vet ni för antagligen kommer hon nämnas en del här på bloggen.

Vad gör ni själva på lovet?:) Åker skidor?

Adios amigos!
/Viktoria




Tänka sig!

Ja, så länge klarade jag mig utan en blogg. Hrmff, en halv månad?! Bra Viktoria! "Tålamod" och jag har inte riktigt bekantats med varandra ännu.



Idag ville jag förövrigt sätta en yxa i min dator för att skärmen började flimra och släktes helt. Panikslagen av tanken på ett oinlämnat skolarbete ringde jag Rickard och frågade vad jag skulle göra.
"Skruva isär skiten och ta bort dammet". Sagt och gjort, den blev isärskruvad, inte en enda skruv var på sitt rätta ställe efter min framfart. När Rickard kom hem så tittade han bara på mig. Tydligen så hade jag tagit bort skruvarna till skärmen också. Konstigt, men nu fungerar datorn igen. Alot of fun! Tänk om jag hade satt en yxa i den:S Aldrig mer ska jag tänka den tanken, icke...eller kanske tänka, men inte utföra i handling.;) 
Sen sa Rickard något om att jag kanske bara hade behövt ända ljusskärpan på datorn...



Nej, du är det dags att sova och det är inget annat än underbart!

"Ack, så ljuvt det är att göra ingenting och sedan vila".

Kram!
/Viktoria


RSS 2.0