"I´m not trying to impress you but......I´m Batman!"


Det här inlägget handlar om facebookgrupper. Jag säger inte så mycket mer, ni får avgöra själva. Se, njut och kanske fundera på att gå med i någon av dessa. ;)

"Hjulet i Göteborg borde heta GLENN!"

"Gräv bort Kinna"
"Vi som är biffiga"
"Vi som vill nypa Per Persson hårt!"
 (Perra the man;)
"Hade tänkt kapa ett plan, men nej juste...det går ju inga!"
"Sluta ge oss läxor, de dödar träd"
"Vi som vet att det heter rang och inte ringde"
"I´m not trying to impress you but......I´m Batman!"

"NEJ! Till manlig Lucia"
"Förlåt att jag är sen, men alla i korridoren ville ha min autograf!"
"Vi som funderar på att plugga...det sägs ju att det är tanken som räknas"
"Vi som tar över 200 kilo i bänkpress"

"Idag ska jag göra ingenting, gjorde det igår också men blev inte färdig"
"Stoppa vegetarianerna, de äter upp djurens mat!"
"Vi som hatar grönpåse"
"Förlåt, vad sa du? jag tänkte på hästar"
"Vi som hatar när det kommer in en get i rummet samtidigt som vi spelar playstation"

" Vi som hatar meningslösa grupper på facebook!"

/Viktoria



Jag vill skiljas!

Kvarteret skatan!



Roligt! Förövrigt var det just "skilsmässor" jag skrev om på det nationella svenskaprovet.
Roligt och intressant måste jag säga och för att gå in mer på detalj så kan jag tillägga att jag nästan satt av hela provtiden, nästan fem timmar.
      Eller ja, jag fick lämna salen en gång när jag drabbades av "överansträngd blåsa", men annars satt jag kvar där plikttroget. Medan ambitiösa elever slet i sitt anletes svett och fick sina pennor att bli minimalistiska... så valde jag att städa mitt pennfack två gånger om, studera bitmärkena på pennorna ytterst noggrant samt byta sittställning ungefär 500 gånger. Tro det eller ej, men jag blev ganska nöjd med resultatet även om jag såhär i efterhand funderar på om jag skrev och följde uppgiften alls...suck. 

Det är nu vår och suget efter att spela fotboll tränger sig välkommet på...någon gång ska jag ta tag i det igen. Ja, det ska jag sannerligen! :)

Må gott!
/Viktoria

 
(Förresten, varför stavas inte "skilsmässa" som "skiljsmässa", man skiljer ju sig...)

Känner av en ödesmättad stämning...

...inför ett nationellt prov i Svenska B som jag har imorgon från 08:15- 13:15. Urk...suck...bu...blä. Jag är inte motiverad alls och känner mig ganska tom på ideer om vad jag skulle kunna skriva om.
 

En stor fet tallrik gröt imorgon på morgonen skulle inte sitta fel och så får jag hoppas på att energin kan hjälpa mig lite på traven.

Godnatt!
/Viktoria


(Såhär i efterhand så kan jag tala om att provet gick bra, passade mig perfekt!:)



"Wohoo! Godis på en onsdag!"

Kom hem för en stund sedan och gör inget vettigare än att käka bokstavskex...japp. Nu har jag rapporterat läget så samvetet mår bra. Good! ;)



I skolan pågår kulturveckan förfullt och Jessica och jag har tagit tillfället i akt att göra reklam för Skene blodcentral för deras blodgivningsverksamhet. Meningen var att främst rikta sig till gymnasiets elever eftersom det krävs att man är över 18 år för att få bli blodgivare, men till en början så kom det bara låg- och mellanstadieelever som var helt överexalterade över godiset som vi hade. "Wohoo! Godis på en onsdag!" eller "Säg inte till mamma bara!". Söta!

Nu kom mitt arbetsschema för sommaren på posten, så mitt intresse har hamnat avsides. Vi hörs!
Glöm inte att gratulera Antonia Tobin som fyller 19 idag!! :) GRATTIS!

Ha det så vackert!
/Viktoria

Städ- och tvättdag!

Tänk att jag kommer lägga ner en hel dag på att städa mitt rum och tvätta alla kläder som där hör till...wasted time? Nej, jag tror icke det för det behövs! Mamma får den där bekymmersamma minen varenda gång hon öppnar dörren till mitt rum oavsett om det är något jätteroligt hon har tänkt berätta. "Nejmen Viktoria" ;) Så för andras skull så bör jag plocka upp alla kläder från golvet, det ser ut som en soptipp med kläder. Småhögar lite varstans. Skönt att det inte är så bra väder idag så jag slipper gå med dåligt samvete över att jag är inne när det är sol. Gott!



På måndag åker min klass och jag till Budapest, jag har aldrig varit där så det ska bli roligt och intressant. Något som också är intressant är att se hur jag kommer klara flygresan:S.  Jag har nog aldrig nämnt det tidigare, men jag är livrädd för att flyga! Senaste gången jag flög var när jag åkte till och från USA och det var rena mardrömmen. Vägen dit kändes stundtals som en berg- och dalbana med luftgropar. Känslan av att planet för en stund tappar kontrollen är inte så skön när man vet att man åker rakt över atlanten. Okej, jag är feg, men jag hade nog hellre bilat, åkt båt eller tåg ner till Budapest. Usch, brr...

Nej, nu måste jag påbörja mitt rumsprojekt. 
Jag hoppas att ni också får en bra dag!
/ Er tillgivne Viktoria ;)

 

RSS 2.0