Yes indeed...

 



Första arbetsveckan på vårdcentralen är över och det har varit så mycket nya intryck att jag förvånas över att jag orkar trycka ner tangenterna på det här tangentbordet, med andra ord: jag är heeelt slut. Inte bara det att det är en ny arbetsplats, det är nya patienter, nya arbetsuppgifter och två nya läkare som jag ska bekanta mig med. Dessutom mycket ifyllande av remisser, provtagningar, dokumentation m.m. Pust, men det är det värt för det är verkligen ett roligt arbete! :) Ja, nu ska jag vila en stund...;)

Ha det gott! /Viktoria 


"Please, do not panic grandma..."

...hade kanske varit en passande inledningfras när jag klampar in hos mormor med alla mina väskor ikväll, men jag älskar det faktum att min mormor är en sådan mormor som älskar när någon kommer och fyller hennes vardag, vare sig det handlar om min närvaro eller någon annans. Då spelar det heller ingen roll vad som i övrigt släpas in på golvet. Puh!



OKEJ,
för att ta det från början så kan jag berätta att jag, om bara några timmar faktiskt, skall bege mig till Horred (där min mormor bor) och stanna i tio veckor för att jobba som undersköterska på Horreds vårdcentral. GRRRRREAT! :D För att vara så lycklig som jag är så är jag fruktansvärt, oförskämt, pinsamt oförberedd...jag har inte ens kommit halvvägs i min packning och har precis lagt in ett tvätt i tvättmaskinen.   

Nåväl, jag tänkte att jag skulle skriva att lååååångt och gripande inlägg för att kompensera det som borde ha mynnat ut i flera inlägg här, men eftersom jag inte är den enda i min familj som vill äntra datortronen här när det trådlösa nätverket krånglar, så kommer det inte bli längre än såhär...

Jag antar och hoppas att ni såg det kungliga bröllopet igår, jag själv hade (morgonvaken bör tilläggas) lovat bort mig på att jobba samma dag. Ja, det var ju inte utan att jag fick ta mig för pannan upprepande gånger, "very well done Viktoria, you couldn´t have done it better! ". Dock så fick jag tillåtelse att slita mig från mina arbetsuppgifter för att se hela vigseln och det finns så mycket att säga om den att inte ett ynka inlägg räcker.
 Jag vill ändock säga att jag är nöjd över vår prins Daniel, hans tal igår säger mycket om honom som person. Han är en man av folket, men på något vis inte ändå. VICTORIA VALDE RÄTT MAN! Här är hans tal från middagen igår:



Här är en sång från vigseln, antar att den kommer att bli "het" nu, vilken kör! WOW...;)




Ja, nu är det nog dags att ta farväl. Jag hoppas att ni får njuta av ert sommarlov (om ni har ett sådant), VM eller något annat som bör höra sommaren till. Ta väl hand om er och gör inget som ni skulle ångra...;)

Kram!
/Viktoria


.

"Teori är när man vet allt och ingenting fungerar. Praktik är när allt fungerar men ingen vet varför!"

 

Balen 2010

Såhär efter tolvslaget så fick jag en impulskänsla av att skriva ett blogginlägg. I torsdags så vankades det bal vid Marstrands slott för treorna på Marks gymnasium. Här kommer lite bilder från det:



Vackra Julia!



Linus!



Karro, Jenny, Michaela och Natalie!



Den blå klänningen som fröken Martinsson hade blev ganska snart en av mina favoriter. Väldigt vacker!



Ännu en vacker klänning!



På färjan. Josefina, Ellen, Nicke, Emma och Sara!



Från färjan till festlokalen.





Jag hamnade, av en outgrundlig anledning, efter alla andra (kan ha berott på mina skor som var lagom nådiga), men jag fick sällskap ändå.



Sen kom det fler som ville vara med på bild :) Jag är inte säker, men jag tror att killen längst till höger går EL, arbetsskadad tro? ;) Nej, jag skojar, jag diggar hans frisyr i vilket fall som helst!


TPT= tänderna på tork! Jag kände för att vädra dem en stund, hehe...



Suvveränt färglada!
























Ja, vad ska man säga? Det var en trevlig kväll trots att det inte blev så mycket "bal" av det, men det fanns så mycket vackra klänningar att titta på. Bilderna är tagna av Janne Modin och finns på: " www.fotomodin.webalbum.se "

För övrigt så har jag kommit hem från en trevlig studentfest för Antonia som tog studenten idag. Ett stort grattis till henne!
"För hon har tagit studenten, för hon har tagit studenten, för hon har tagit studenten! Tjoflöjt vad hon är bra!" ;)

Kram och godnatt!
/Viktoria


RSS 2.0