Slå på stort...

...och skriva två inlägg samma kväll. :D Whats going on?
 Jakob och jag har bestämt oss för att ha godisförbud i oktober. Önska oss gärna lycka till på den punkten...!  


Som om det inte var lockande nog att bryta godislöftet efter att ha googlat på godis för att få en bild hit;) Jag ser en tuff månad framöver.  

Det var nog DETTA jag glömde skriva i förgående inlägg.
Mission: komplettera inlägg, completed!

Kram!

Nu...

...är...jag...här. Det händer faktiskt att jag tittar in här på bloggen för att se om någon har kommenterat mina uråldrade inlägg. Hehe, jag vet, patetiskt.
Efter några tag i kragen och skarpa blickar i spegeln har jag bestämt mig för att börja skriva lite här igen. :) Det finns många vänner som jag inte har träffat på länge och som kanske undrar vad som händer i mitt liv nuförtiden. Inte för att det här ska vara något substitut för att träffas, men när scheman inte fungerar ihop och tid inte verkar räcka till så är det här iaf något...jag har inte glömt er.


Jag bor fortfarande hemma i "Tostared du fagra bygd";) Det börjar dock bli lite tomt i huset om dagarna. Allt går väldigt snabbt...
 Helena "klippte navelsträngen" och flyttade hundra meter bort för några år sedan. ;) 
Henrik kan numera titulera sig som en "äkta man" då han gifte sig i början av augusti med sin Rebecca,
 Rickard flyttade till Tostared från Göteborg och..hm, "kopplade på navelsträngen igen"? (om detta bildliga språk jag försöker använda är pedagogiskt vet jag icke) annars är han fårbonde och har investerat i en ny traktor med kusin Jakob.
Fredrik bor hemma och jobbar med ställningsbygge tillsammans med samma kusin i Göteborgstrakterna,
Christoffer har börjat på IB (International Baccalaureate), ett gymnasium i Borås där studierna helt är på Engelska.
Pappa sadlade om efter nära 30 år på samma företag (som han en gång i tiden startade) och är numera gymnasielärare i Kungsbacka,
 Mamma har många järn i elden och inte alltför sällan har dessa något med mat att göra.
Jag själv pluggar för tillfället Matte på komvux och det är kanske först nu när jag får tid till det som jag har förstått "tjusningen" med matte. Annars spenderar jag mycket tid i grannhuset hos mina vackra, roliga och väldigt älskade syskonbarn Alice och Gabriel. Jag träffar Jakob och mormor, hoppar in som vikarie på vårdcentralen i Horred, som städare och ekonomibiträde på Helsjöns folkhögskola och numera också som kyrkvaktmästare på söndagar i Tostareds kyrka. Jag trivs med tillvaron som den är nu även om något fattas mig...få mer tid över för er som jag inte träffar så ofta. Jag vill veta vad ni gör nuförtiden, vad som händer, ja...skvaller ni vet. ;)  

Imorgon kommer Antonia hit för att skriva ett föredrag tillsammans med mig, det som vi ska hålla på lördag i Skene församlingshem. "Volontärresa till Ukraina". Det hoppas vi går vägen. Erfarenheten tidigare av att hålla föredrag tillsammans är att det kanske inte riktigt har blivit som vi tänkt oss, men att det på något konstigt vänster blivit bra ändå. Så.. vi... litar helt enkelt på att det får bli så även denna gången. ;)  

Något som är säkert är att detta inlägg helt har förlorat en röd tråd;)
Hoppas att ni inte tyckte att detta var alltför grötigt...

Kram sålänge! /Viktoria

 


RSS 2.0